MAPA® Koulutukset koronavirus aikana

Kuva kokouksesta

Hyvä asiakas,

Päivitys 1.6.2020

Syksyn osalta koulutuksemme pyritään pitämään normaaliin tapaan luokkahuonemallisina. Varmistaaksemme jokaiselle mahdollisimman turvallisen MAPA® koulutuskokemuksen noudatamme koulutuksissamme viranomaisten ohjeistuksia, hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. Koulutuksiimme ei saa tulla, oireisena / sairaana eikä, mikäli oireita on ollut kahden viime viikon aikana. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja päivitämme toimintatapojamme sen mukaisesti.

16.3.2020

Koronavirus on alkanut levitä myös Euroopassa ja Suomessa. Suomen MAPA® keskus / Laurea EduGate haluavat osaltaan kantaa vastuunsa siitä, ettei virus leviäisi ja sairastuttaisi yhteisömme jäseniä, asiakkaitamme tai sidosryhmiämme.

Jotta varmistamme jokaiselle mahdollisimman turvallisen ja terveellisen koulutuskokemuksen emme järjestä koulutuksia tänä keväänä, koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Työskentelemme syksyn koulutusten parissa, katso koulutuskalenteristamme syksyn yksilökoulutukset ja kouluttaja koulutukset.  Mikäli organisaatiosi on kiinnostunut koulutuksen tilaamisesta, täytä tilaa koulutus lomake tai laita viestiä suomenmapakeskus@laurea.fi

Teemme kaikkemme, jotta Sinun koulutuspäiväsi olisivat mahdollisimman antoisat.

Jaa uutinen:

Facebook
Twitter
Sähköposti
WhatsApp
Skip to content