MAPA® Kouluttajatason päivityskoulutus

MAPA® Kouluttajatason päivityskoulutus

Päivityskoulutuksissa MAPA® kouluttaja uudistaa osaamistaan ja kehittyy uusien koulutusten ja päivityskoulutusten antamisessa omalle henkilöstölle suunnatuissa täydennyskoulutuksissa. Päivityksissä tulee olla tasapaino ennaltaehkäisevien ja vuorovaikutuksellisten menetelmien katsauksessa ja kokemusten reflektoinnissa suhteessa taitojen kertaamiseen.

Koulutuksessa tutustutaan uuteen suomenkieliseen päivitysmateriaaliin, päivittäjän ohjauskirjaan ja työkirjaan.

Mapa® menetelmää tutkitaan ja kehitetään lisenssin haltijan CPI:n toimesta. Käytänteet, joissa huomataan turvallisuusriskejä asiakkaalle tai henkilöstölle, muutetaan tai poistetaan. Lisäksi teoreettista pohjaa ja ennaltaehkäisyn taitoja on kehitetty vastaamaan kansainvälisiä standardeja pakon käytön vähentämiseksi.

Laurean tarjoama päivityskoulutus on lisenssinhaltijan, CPI:n hyväksymää MAPA-menetelmän päivityskoulutusta. Henkilöstö tarvitsee säännöllisiä päivityksiä, jotta tiedot ja taidot pysyvät ja kehittyvät. Vaadittu päivitystiheys MAPA-koulutuksissa on minimissään joka toinen vuosi.  Kouluttajat, jotka opettavat mapaa omalle henkilöstölleen, päivittävät oman koulutuksensa joka toinen vuosi. (CI – Certified Instructor)

Opintojen laajuudet:

Mapa® Perusteet kouluttajan tulee päivittää osaamisensa joka toinen vuosi 2 päivää.

Mapa® Vaativien asiakastilanteiden kouluttajan tulee päivittää osaamisensa joka toinen vuosi 5 päivää (sisältää perustasopäivityksen ja hätätilanteiden hallinnan.)

FPI-tason kouluttajat päivittävät oman henkilöstön omilla työpaikoillaan. Nämä päivitykset ovat toimipaikkojen sisäisiä, eikä niihin voi ottaa ulkopuolisia päivittäjiä.

Kouluttajien päivitysten hinnat:

MAPA® Perusteet kouluttajan päivitys 2 pv joka 2. vuosi

  • Yksilömyynti 450 EUR + 240 EUR kouluttaja lisenssi (2v.) + 24% alv/ osallistuja
  • Ryhmämyynti 3150 EUR + 240 EUR kouluttajalisenssi per osallistuja (2v.) + 24% alv + kouluttajan mahdolliset matkat / max 15-18 osallistujaa, yksi kouluttaja

MAPA® Perusteet ja Vaativat asiakastilanteet kouluttajan päivitys 5 pv joka 2. vuosi

  • Yksilömyynti 780 EUR + 240 EUR kouluttajalisenssi (2v.) + 24% alv/ osallistuja
  • Ryhmämyynti 6160 EUR + 240 EUR kouluttajalisenssi per osallistuja (2v.) + 24% alv + mahdolliset kouluttajan matkat / max 18-24 osallistujaa tiloista riippuen, 2 kouluttajaa

Katso koulutuskalenteri