MAPA® Erityistason kouluttajat

MAPA® Erityistason kouluttajat

Suomen mapa® keskuksen kautta myydään erityistason MAPA® kouluttajien (Finnish Professional Instructor, FPI) toteuttamia koulutuksia.

Mapa® menetelmää saa opettaa vain Mapa® kouluttajakoulutuksen käyneet kouluttajat. Kouluttajilla tulee olla voimassa oleva lisenssi, ts. he ovat päivittäneet taitonsa osallistumalla päivityskoulutuksiin  ja kertauksiin.

Eritystason mapakouluttajamme (FPI), jotka voivat kouluttaa perus- ja kouluttajatason MAPA®, aakkosjärjestyksessä:

 


Marika Ahonen
Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja TtM. Minulla on kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä, erityisesti nuorisopsykiatriasta.

marika.ahonen@hamk.fi

 

 Matti Kaarne
Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (amk) ja työskennellyt psykiatrisessa sairaalassa yli 20 vuotta. Olen ollut myös erilaisissa turvallisuus- ja työsuojelutehtävissä. Mapakouluttajana olen toiminut vuodesta 2007. Kotipaikkani on Tampere ja koulutusalueeni lähinnä Pirkanmaa (TAYS).

mattikaarne@gmail.com

 


Harri Kähönen
Olen Sairaanhoitaja (AMK)ja työskentelen psykiatrialla (OYS) 16. vuotta. Mapakouluttajana olen ollut alkaen 2005.

kahonenharri@gmail.com

 


Tony Malmbäck
Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja työskennellyt psykiatriassa yli 17 vuoden ajan (HYKS). Mapakouluttajana olen ollut vuodesta 2011. Olen kouluttanut paljon vanhustyön sekä aikuispsykiatrian työntekijöitä. Asun Etelä-Suomessa, mutta olen valmis liikkumaan tarvittaessa kaikkialle Suomessa.

tony.malmback@gmail.com

 


Petteri Miettinen
Olen sairaanhoitaja koulutukseltani ja työnantajani PSHP aikuispsykiatrian vastuualue. Mapakouluttajana olen toiminut vuodesta 2007. Lisäksi olen kouluttanut kouluttajia. Laaja koulutusosaamiseni sisältää: psykiatriaa, vanhustyötä, somatikkaa, avohoitoa ja koulut. Työssäni olen toiminut myös erilaisissa turvallisuustehtävissä ja projekteissa. Kotipaikkani on Kangasala ja koulutusalueeni Pirkanmaa ja Keski-Suomi.

petteri@miettinen.in

 


Aki Nissinen
Olen sairaanhoitaja AMK ja erikoistunut aikuispsykiatriaan (OYS).

aki.nissinen@yahoo.com
040 520 5354

 

FPI_Sven_Soldehed

Sven Soldehed
Toimin sairaanhoitajana Satakunnan sairaanhoitopiirin psykiatrian toimialueella. Kokemusta hoitotyöstä on vuodesta 1979. Olen vuodesta 2005 kouluttanut paljon erilaisia yhteisöjä sosiaali- ja terveysalalla. Kokemusta on kouluttamisesta kaikilta eri toimialueilla, kuten  vammaispalveluissa, lasten- ja nuorten toimipisteissä, kouluissa, vanhustyössä, psykiatrisessa ja somaattisesta hoitotyössä. Koulutan myös ruotsin kielellä. Tarvittaessa koulutan lähes koko maassa.

Lue lisää Mapa kouluttamisistani täältä.
svensold@hotmail.com
050 355 7957

 

FPI_Pekka_Teini

Pekka Teini
Toimin mielenterveyshoitajana ja liikunnanohjaajana. Mapakouluttajana olen toiminut vuodesta 2006. Satakunnan sairaanhoitopiirin tulosalueella 32 vuotta, jossa vuodesta 2006 lähtien päätoimisena kouluttajana turvallisuuden osa-alueella. Sivutoiminen yrittäjä turvallisuuskoulutuksien tarjoajana. Erityisosaamiseni koostuu laajasta kokemusesta työväkivallan hallinnasta ja koulutuksista. Kotipaikkani on Harjavalta ja olen valmis kouluttamaan missä päin Suomea tahansa.

www.pekkateini.fi
pekka.teini@pp.inet.fi
0400 858 292

 


Nina Tjurin
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja valmistuin vuonna 1996. Minulla on pitkä kokemus dementiaa sairastavien hoidosta. Toimin sairaanhoitajana vaikeasti käytöshäiriöisten dementiaa sairastavien vanhusten osastolla.

nina.tjurin@gmail.com
040 538 5996

 


Anna Vaara
Olen sairaanhoitaja amk. Työskentelen HUS aikuispsykiatrian osastolla.

annae.vaara@gmail.com
045 124 5185

 

Aulikki Yliniva
Toimin lehtorina Laurea-ammattikorkeakoulussa ja koulutukseni ovat TtM, psykiatrinen sh, MAPA Bachelor (U.K) ja Muistisairaiden hoitoon suunnattu  kouluttajakoulutus (U.K.). Sairaanhoitajana olen työskennellyt eri ikäisten psykiatrisessa hoidossa ja kehitysvammatyössä.

aulikki.yliniva@laurea.fi
046 856 7691

 


Lisäksi Suomessa on noin 160 päivitettyä, sertifioitua MAPA® Perusteet kouluttajaa (CI, Certified Instructor). He voivat kouluttaa työkirjoihin perustuvia, rekisteröitäviä, kaksipäiväisiä MAPA®  Perusteet koulutuksia ja sen päivityksiä omilla työpaikoillaan.

Osa kouluttajista voi kouluttaa myös Vaativia asiakastilanteita (3 päivää) omalla työpaikallaan, jos on saanut siihen MAPA® Vaativien tilanteiden kouluttajakoulutuksen. (Entinen Hätätilanteiden hallinta on Vaativien asiakastilanteiden sisällä).

Vain sertifioidut kouluttajat, joilla on päivitetty osaaminen, saavat kouluttaa MAPA kursseja. Jos päivitys on vanhentunut, koulutusoikeus päättyy.