MAPA® Erityistason kouluttajat

MAPA® Erityistason kouluttajat

Suomen mapa® keskuksen kautta myydään erityistason MAPA® kouluttajien (Finnish Professional Instructor, FPI) toteuttamia koulutuksia.

Mapa® menetelmää saa opettaa vain Mapa® kouluttajakoulutuksen käyneet kouluttajat. Kouluttajilla tulee olla voimassa oleva lisenssi, ts. he ovat päivittäneet taitonsa osallistumalla päivityskoulutuksiin  ja kertauksiin.

Eritystason mapakouluttajamme (FPI), jotka voivat kouluttaa perus- ja kouluttajatason MAPA®, aakkosjärjestyksessä:


Marika Ahonen
Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja TtM. Minulla on kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä, erityisesti nuorisopsykiatriasta.

marika.ahonen@hamk.fi

 Matti Kaarne
Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (amk) ja työskennellyt psykiatrisessa sairaalassa yli 20 vuotta. Olen ollut myös erilaisissa turvallisuus- ja työsuojelutehtävissä. Mapakouluttajana olen toiminut vuodesta 2007. Kotipaikkani on Tampere ja koulutusalueeni lähinnä Pirkanmaa (TAYS).

mattikaarne@gmail.com


Harri Kähönen
Olen Sairaanhoitaja (AMK)ja työskentelen psykiatrialla (OYS) 16. vuotta. Mapakouluttajana olen ollut alkaen 2005.

kahonenharri@gmail.com


Tony Malmbäck
Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja työskennellyt psykiatriassa yli 17 vuoden ajan (HYKS). Mapakouluttajana olen ollut vuodesta 2011. Olen kouluttanut paljon vanhustyön sekä aikuispsykiatrian työntekijöitä. Asun Etelä-Suomessa, mutta olen valmis liikkumaan tarvittaessa kaikkialle Suomessa.

tony.malmback@gmail.com


Petteri Miettinen
Olen sairaanhoitaja koulutukseltani ja työnantajani PSHP aikuispsykiatrian vastuualue. Mapakouluttajana olen toiminut vuodesta 2007. Lisäksi olen kouluttanut kouluttajia. Laaja koulutusosaamiseni sisältää: psykiatriaa, vanhustyötä, somatikkaa, avohoitoa ja koulut. Työssäni olen toiminut myös erilaisissa turvallisuustehtävissä ja projekteissa. Kotipaikkani on Kangasala ja koulutusalueeni Pirkanmaa ja Keski-Suomi.

petteri@miettinen.in


Aki Nissinen
Olen sairaanhoitaja AMK ja erikoistunut aikuispsykiatriaan (OYS).

aki.nissinen@yahoo.com
040 520 5354

FPI_Sven_Soldehed

Sven Soldehed
Toimin sairaanhoitajana Satakunnan sairaanhoitopiirin psykiatrian toimialueella. Kokemusta hoitotyöstä on vuodesta 1979. Olen vuodesta 2005 kouluttanut paljon erilaisia yhteisöjä sosiaali- ja terveysalalla. Kokemusta on kouluttamisesta kaikilta eri toimialueilla, kuten  vammaispalveluissa, lasten- ja nuorten toimipisteissä, kouluissa, vanhustyössä, psykiatrisessa ja somaattisesta hoitotyössä. Koulutan myös ruotsin kielellä. Tarvittaessa koulutan lähes koko maassa.

Lue lisää Mapa kouluttamisistani täältä.
svensold@hotmail.com
050 355 7957

FPI_Pekka_Teini

Pekka Teini
Toimin mielenterveyshoitajana ja liikunnanohjaajana. Mapakouluttajana olen toiminut vuodesta 2006. Satakunnan sairaanhoitopiirin tulosalueella 32 vuotta, jossa vuodesta 2006 lähtien päätoimisena kouluttajana turvallisuuden osa-alueella. Sivutoiminen yrittäjä turvallisuuskoulutuksien tarjoajana. Erityisosaamiseni koostuu laajasta kokemusesta työväkivallan hallinnasta ja koulutuksista. Kotipaikkani on Harjavalta ja olen valmis kouluttamaan missä päin Suomea tahansa.

www.pekkateini.fi
pekka.teini@pp.inet.fi
0400 858 292


Nina Tjurin
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja valmistuin vuonna 1996. Minulla on pitkä kokemus dementiaa sairastavien hoidosta. Toimin sairaanhoitajana vaikeasti käytöshäiriöisten dementiaa sairastavien vanhusten osastolla.

nina.tjurin@gmail.com
040 538 5996


Anna Vaara
Olen Suomen MAPA®keskuksen maavastaava. Kouluttajana kokemusta laaja-alaisesti psykiatriasta, somatiikasta (päivystys, sisätaudit, kirurgia jne), koulutoimesta, sekä koulutan myös pienten lasten MAPA®:a varhaiskasvatukseen. MAPA®-kouluttajana olen työskennellyt vuodesta 2014.

anna.vaara@laurea.fi

050 438 0230

Aulikki Yliniva
Toimin lehtorina Laurea-ammattikorkeakoulussa ja koulutukseni ovat TtM, psykiatrinen sh, erityistason mapakouluttaja ja MAPA Bachelor (U.K). Lisäksi olen käynyt Muistisairaiden hoitoon suunnatun  koulutuksen Englannissa. Sairaanhoitajana olen työskennellyt eri ikäisten psykiatrisessa hoidossa ja kehitysvammatyössä.

aulikki.yliniva@laurea.fi
046 856 7691


Lisäksi Suomessa on noin 160 päivitettyä, sertifioitua MAPA® Perusteet kouluttajaa (CI, Certified Instructor). He voivat kouluttaa työkirjoihin perustuvia, rekisteröitäviä, kaksipäiväisiä MAPA®  Perusteet koulutuksia ja sen päivityksiä omilla työpaikoillaan.

Osa kouluttajista voi kouluttaa myös Vaativia asiakastilanteita (3 päivää) omalla työpaikallaan, jos on saanut siihen MAPA® Vaativien tilanteiden kouluttajakoulutuksen. (Entinen Hätätilanteiden hallinta on Vaativien asiakastilanteiden sisällä).

Vain sertifioidut kouluttajat, joilla on päivitetty osaaminen, saavat kouluttaa MAPA kursseja. Jos päivitys on vanhentunut, koulutusoikeus päättyy.