MAPA® Kouluttajakoulutus

Haluatko MAPA® kouluttajaksi?

Mapakouluttaja (CI, Certified Instructor) toimii omalla työpaikallaan perusteiden ja/ tai vaativien tilanteiden mapakoulutuksissa ja niiden päivityksissä.

  • MAPA® Perusteet kouluttaja, 5 pv
  • MAPA® Vaativien tilanteiden kouluttajakoulutus, toiset 5 pv

Pääsyvaatimukset:  Mapakouluttajaksi opiskelevilla henkilöillä tulee olla sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulu-, opisto- ‎tai toisen asteen tutkinto tai opetusalan tutkinto. Lisäksi MAPA® Perusteet kouluttajakoulutukseen tullessa suositellaan, että osallistujalla olisi   perustason mapakoulutus tai vastaava. MAPA® Vaativien tilanteiden kouluttajakoulutukseen tullessa tulee olla MAPA® Perusteet tason 5 päivän kouluttajakoulutus suoritettuna.

Katso tulevat koulutukset: Koulutuskalenteri

Myymme kouluttajakoulutuksiin yksittäispaikkoja, jotka ilmoitetaan koulutuskalenterissamme.

 

Lisäksi organisaatiot voivat tilata kouluttajakoulutuksia omille ryhmille:

Mapa® Perusteet kouluttaja 5 pv hintaan 7250€ (+ alv 24%) ja mahdollinen kouluttajan matka. Hintaan sisältyy 1 kouluttaja ja koulutusmateriaalit max 15 osallistujalle.

Mapa® Vaativien ja hätätilanteiden kouluttaja 5 pv hintaan 9800€ (+ alv 24%) ja mahdollinen kouluttajan matka. Hintaan sisältyy 2 kouluttajaa ja koulutusmateriaalit 10-20 osallistujalle. (edellyttää, että Mapa® Perusteet kouluttajataso on suoritettu)