MAPA® Kouluttajakoulutus

Haluatko MAPA® kouluttajaksi?

Mapakouluttaja (CI, Certified Instructor) toimii omalla työpaikallaan kouluttaen muita sekä vuorovaikutuksellisiin että fyysisiin ohjaustilanteisiin.

  • MAPA® Perusteet kouluttaja, 5 pv
  • MAPA® Vaativien tilanteiden kouluttajakoulutus, toiset 5 pv

Pääsyvaatimukset:  Mapakouluttajaksi opiskelevilla henkilöillä tulee olla sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulu-, opisto- ‎tai toisen asteen tutkinto tai opetusalan tutkinto. Lisäksi MAPA® Perusteet kouluttajakoulutukseen tullessa suositellaan (ei vaadita), että osallistujalla olisi   perustason mapakoulutus tai vastaava. MAPA® Vaativien tilanteiden kouluttajakoulutukseen tullessa tulee olla MAPA® Perusteet tason 5 päivän kouluttajakoulutus suoritettuna.

Oikeudet: Mapakouluttajalla (CI) on oikeus kouluttaa henkilöstölleen kouluttajakoulutuksensa tasoa (Perusteet tai Vaativat tilanteet) vastaavia peruskoulutuksia ja päivittää niitä.

Lisäksi edellytetään, että organisaatiolla on voimassa oleva käyttösopimus MAPA-koulutuksista LAUREA amk: kanssa. Käyttösopimus toimitetaan osallistujalle ennen koulutuksen alkamista. Lisätietoja käyttösopimuksen sisällöstä voi tiedustella: Anna Vaara puh. 050-4380230  tai Sini Seppä-Kortelainen puh. 040-6791228.

Katso tulevat koulutukset: Koulutuskalenteri

Myymme kouluttajakoulutuksiin yksittäispaikkoja, jotka ilmoitetaan koulutuskalenterissamme.

Lisäksi organisaatiot voivat tilata kouluttajakoulutuksia omille ryhmille:

Mapa® Perusteet kouluttaja 5 pv hintaan 7250€ (+ alv 24%) ja mahdollinen kouluttajan matka. Hintaan sisältyy 1 kouluttaja ja koulutusmateriaalit max 15 osallistujalle.

Mapa® Vaativien ja hätätilanteiden kouluttaja 5 pv hintaan 9800€ (+ alv 24%) ja mahdollinen kouluttajan matka. Hintaan sisältyy 2 kouluttajaa ja koulutusmateriaalit 10-20 osallistujalle. (edellyttää, että Mapa® Perusteet kouluttajataso on suoritettu)